Merkez Müdürü Prof. Dr. Sedat Akleylek'in Siber Güvenlik Teknoloji Yol Haritası Danışma Grubu Üyeliğinden Siber Güvenlik Teknoloji Yol Haritası

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Siber Güvenlik ve Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Yazılım Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Akleylek'in Siber Güvenlik Teknoloji Yol Haritasi Danişma Grubu Üyesi olarak gorev yaptigi T.C. Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Siber Güvenlik Teknoloji Yol Haritasını yayınladı. Yayınlanan raporda Prof. Dr. Sedat Akleylek ve ekibinin yaptığı çalışmalar/projeler ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin siber güvenlik ve kriptoloji alanında ülkemizde öncü oldugu vurgulanmıştır.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Siber Güvenlik Teknoloji Yol Haritası için tıklayınız

237_PDFsam_1_PDFsam_btypk_siberguv_rapor_20211027-1